Világjobbítók a DESZKÁN

A VII. DESZKA – Kortárs Magyar Drámák Fesztiválja keretében a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata a Tasnádi testvérek által jegyzett Világjobbítókkal szerepel. Az előadást a fesztivál harmadik napján tekintheti meg a debreceni közönség.

Március 2-án 19 órától kerül sor Világjobbítók című, itthon nagy sikerrel játszott előadására, a Csokonai Színház Víg Kamaraszínházában. Az előadást a DESZKA Fesztivál keretében, a kortárs magyar drámák színreviteleit felsorakoztató seregszemle harmadik napján tekintheti meg a fesztiválközönség.
A DESZKA Fesztivált idén hetedik alkalommal rendezi meg a debreceni Csokonai Színház. A rangos színházi seregszemlén hagyományosan a magyar nyelvterület egészéről érkeznek kortárs magyar darabokból készült előadások, a fesztiválprogramot pedig szakmai megbeszélések, műhelymunkák színesítik.
Idén, február 28. és március 4. között kilenc új kortárs drámából készült előadást láthat a közönség. A programban a 100 éve született Weöres Sándor életművének színházi szeletét bemutató konferencia, több szakmai beszélgetés, filmvetítés, közönségtalálkozó és felolvasószínházi előadás is szerepel.