Változatos április a Puck Bábszínházban

Változatos április a Puck Bábszínházban

Vakációs műhelymunkával, előbemutatóval, vásárhelyi diákok vendégjátékával, és természetesen a szokásos szombati előadásaikkal várják kedves nézőiket áprilisban a Puck Bábszínházban.

Új produkcióval készül áprilisra a Puck Bábszínház magyar tagozata, 9-én, vasárnap délután 17 órától a Pinokkió című előadás előbemutatójára kerül sor, a klasszikus Collodi-mesét Călin Mocanu rendező viszi színpadra.

Áprilisban vendégeskednek, és vendégeket is fogadnak. A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem bábművészet szakos, másodéves diákjai Bálint Ágnes Mazsola-történeteinek adaptációját mutatják be a Puck színpadán. Április 23-án pedig a bábszínház társulata utazik Sepsiszentgyörgyre, a Szent György Napok apropóján Mimorózart című előadásukat láthatja a háromszéki közönség.

Ebben a hónapban már aktív nagycsaládosoknak szóló jegycsomagot  is kínál a bábszínház. Ennek lényege, hogy a magyar tagozat szombati előadásaira ingyen jöhetnek be a minimum három gyermeket kísérő szülők, azaz maximum két felnőtt.

Szokásos szombat délelőtti matinéikat a Meseszőnyeg című előadásukkal indítják elsején, a szintén szokásos délelőtt 11 órai kezdéssel.  Április 8-án a nagyobb gyermekeket várják, Puck és a többiek című produkció a nyolc éven felülieknek szól. A húsvéti vakációban előadásaik szünetelnek, ám a kimaradást szünidei műhelymunkákkal pótolják ebben az időszakban. 22-én a Pinokkiót, míg 29-én a Jancsi és Juliskát játsszák. Áprilisban is nagy szeretettel várnak mindenkit!

Szombati előadásaikra jegyek válthatóak előadás előtt egy órával a bábszínház pénztáránál, illetve minden nap reggel 8 és délután 16 óra között jegyfoglalás lehetséges Sipos Krisztina közönségszervezőnél a következő telefonszámon: 0731837693