Ünnepi programok a Háromszék Táncegyüttesnél

Ünnepi programok a Háromszék Táncegyüttesnél

 Több programmal várja közönségét a két ünnep között a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes. Műsoron lesz a társulat mindhárom idén bemutatott előadása, de megrendezésre kerül a hagyományos karácsonyi táncház is az Üsztürü zenekar közreműködésével.

Az ünnepi előadássorozatot december 27-én, pénteken 19 órától A tékozló fiú c. sorsjáték (rendező-koreográfus Ivácson László) nyitja. Az előadást követően 20 órától Karácsonyi táncház lesz a Míves Házban. A táncház házigazdái Both József és Both Zsuzsa, a talpalávalóról az ünnepi meghívott Üsztürü zenekar, valamint a Heveder zenekar és a Folker együttes gondoskodnak. A társulat szombaton 19 órától a Két kezem forgatta, szívem táncoltatta c. folklórműsorát mutatja be, vasárnap 19 órától pedig A banda c. produkció lesz megtekinthető.

Jegyek elővételben a városi szervezőirodában kaphatók, a szervezőiroda ünnepi nyitvatartási rendje: december 27-én, 11 és 13 óra között, valamint előadások előtt egy órával, telefonszám 0267-312104. A Háromszék Táncegyüttes társulata áldott karácsonyt és boldog új esztendőt kíván minden kedves nézőjének.