Ünnepi gálaműsorral zárja az idei színházi évadot a Harag György Társulat

Ünnepi gálaműsorral zárja az idei színházi évadot a Harag György Társulat

Vidám jelenetekkel, versekkel, duettben és szólóban előadott énekszámokkal, táncokkal szórakoztatja a közönséget a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata 2015. június 25-én, csütörtökön, 19 órától a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében, ahol idén is sor kerül a társulat ünnepi, évadzáró gálájára, amely rendezője Bessenyei István. A mintegy kétórás műsor alkalmával fellépnek a társulat művészei, és szintén a gála keretében kerülnek átadásra az idei évad szakmai elismerései és közönségdíjai, amelyekkel a nézők és a társulat szavazatai, illetve a társulat művészeti tanácsának döntése alapján díjazzák a 2014/15-ben kiemelkedő művészi munkát végző színészeket.

A korábbi évekhez hasonlóan az idén is sor kerül majd az évadot lezáró gálát követő kötetlen beszélgetésre, közvetlen találkozásra a színészekkel, és a társulat zsíros kenyérrel és borral kedveskedik majd minden résztvevőnek. A zsíroskenyér-vacsorára a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának előcsarnokában kerül sor.

A gálára jegyek már kaphatók a színház Horea úti jegypénztárában, 20 lejes egységáron, hétköznap 10 és 17 óra között, vagy előadások előtt egy órával a művelődési ház előterében; bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.

 

a Harag György T