Ünnepi bemutató a Lilliput Társulatnál

Ünnepi bemutató a Lilliput Társulatnál

Február 16-én, vasárnap 17.00 órától a Szigligeti Színház Lilliput Társulata az év első bemutatóját tartja. G.Matvejev A csodálatos kalucsni című mesejátékát 3 éves kortól ajánlják.

Féltél már valaha? Félős vagy a sötétben? Félsz attól aki erősebb? Mitől jönne meg a bátorságod? Hiszel a varázs erőben? Vagy inkább magadban hiszel? Válaszokat nem ígérünk, de ajánlunk egy előadás aminek kapcsán sokat beszélgethettek majd arról, hogy nektek mitől jön meg a bátorságotok. A csodálatos kalucsni egy kedves történet, ami a bátorságról, a félelemről, az erőről és az önámításról szól.

Nagyváradon 1950-ben alakult meg a nagyváradi bábszínház. Seres Lajos 1955-ben csatlakozott mint bábszínész, de dramaturg, fordító és rendezői munkái is meghatározóak maradtak. Lajos bácsi szívének egyik legkedvesebb előadása a Csodálatos kalucsni, amit a bábszínház fennállásának 70. évfordulója alkalmából rendez a Szigligeti Színház Lilliput társulatának.

A bemutatóra jegyek elővételben a Szilágyi Dezső/Moscovei utca 7. szám alatti jegypénztárban, illetve online, a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók. A megmaradt jegyeket előadás előtt a helyszínen lehet váltani.

Szereplők:

Ugri: Szentpéteri Lenke

Tapsi: Stéfán Bodor Mária

Vadász: Hanyecz Debelka Róbert

Róka: Benczi Tekla

Behemót: Szabó J. Viktor

Sün: Lélek Sándor Tibor

Sünné: Németi Emese

Egér: Benczi Tekla

Medve: Daróczi István

Bagoly: Csepei Róbert

Vadmacska: Birtalan Katalin

 

Rendező: Seres Lajos

Báb- és díszlettervező: Majoros Gyula