Újragondolt klasszikus a Puckban

Újragondolt klasszikus a Puckban

Március 4-én, szombaton délelőtt 11 órától újra látható a Puck színpadán a Varga Ibolya által felújított előadás, A csuka parancsára.

A csuka parancsára címet kapta az a Manó Könyvek kiadó gondozásában 2011-ben megjelent orosz meseantológia, melyet Boldizsár Ildikó meseterapeuta válogatott össze értő kezekkel, és amelynek előszavában a szerkesztő, a neves mesekutató, író, kritikus, esszéista így vall: „Nagy öröm volt számomra összeállítani az orosz népmesékből ezt a kötetet, mert az orosz mesék igazi varázsmesék: abba a korba hívják meg a mese hallgatóját, amikor az ember még nem ismerte a lehetetlent. Az orosz mesehősök azt tanítják, hogy legyen bármilyen nehéz is az előttük lévő akadály, érdemes megküzdeniük a boldogságért. Ezt a tanítást már a 4-8 éves gyerekek is megértik, sőt képesek erőt meríteni belőle.”

Jegyek válthatóak előadás előtt egy órával a bábszínház pénztáránál, illetve minden nap reggel 8 és délután 16 óra között jegyfoglalás lehetséges Sipos Krisztina közönségszervezőnél a következő telefonszámon: 0731837693.