Újra műsoron Szatmáron Bernard Slade darabja

Újra műsoron Szatmáron Bernard Slade darabja

Bernard Slade Jövőre, veled, ugyanitt című művét Babarczy László, magyarországi Kossuth- és Jászai-díjas rendező vitte színre a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának meghívására, a 2015/2016-os évadban. A kétszereplős előadásban Kovács Nikolett és Nagy Csongor Zsolt látható.

Doris, aki boldog házasságban élő asszony a kaliforniai Oaklandből és George, aki nős könyvelő New Jerseyből, véletlenül összefut egy kaliforniai tengerparti fogadóban. Doris egy vallási közösség miatt, George pedig egy üzleti partnerével való találkozás okán érkezik a városba. Másnap reggel arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát, és kettejük között különös szerelmi kapcsolat veszi kezdetét, amely minden évben egy közösen eltöltött hétvégében ismétlődik meg. De vajon meddig tarthat ez a titkos románc?

A nagy sikerrel, külföldön is többször játszott előadás most visszatér a szatmári színpadra: szeptember 5-én és 6-án, az Északi Színház udvarában felállított mobilszínpadon lesz látható, mindkét alkalommal 21 órától.

Jegyek kaphatók az Északi Színház Horea utcai jegypénztárában, hétköznaponként 10 és 17 óra között, illetve az előadás előtt egy órával a helyszínen.

Forrás: Harag György Társulat