Újra a Katonában az Osonó Színházműhely előadása

Újra a Katonában az Osonó Színházműhely előadása

Április 1. és 5. között három budapesti helyszínen kerül bemutatásra az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című dokumentarista előadás. 5-én este 19.15 órakor a Katona József Színház nézői láthatják az előadást, illetve a társulat osztálytermi- projektjének részeként, április 1-én 14 órakor a Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium, illetve 2-án 19 órakor az Eötvös József Gimnázium diákjai számára szervez előadásokat a független társulat. Az előadásokat minden esetben közönségtalálkozó követi.

A Katona József Színházban sorra kerülő előadásra jegyet személyesen, a Katona Közönségszolgálati irodájában (1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 6.) vagy online a www.katonajozsefszinhaz.hu oldalon lehet vásárolni.

A Fazakas Misi által rendezett és eddig több mint 550. alkalommal bemutatott produkció kiinduló pontját a fiatalok személyes történetei képezik, így a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, a magányos gyerek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe a társulat, megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat.

Szereplők: Mucha Oszkár, Mihácsi Veronika, Fazakas Hunor, Kozma Zsófi, Macsuka Patrik, Technikus: Pászka Gáspár Csongor. Rendező: Fazakas Misi.