Újra a Harag György Társulat műsorán a fergeteges Ray Cooney vígjáték

Újra a Harag György Társulat műsorán a fergeteges Ray Cooney vígjáték

Január 9-én, szerdán 19 órai kezdettel bérletszünetben látható a Harag György Társulat 2017/2018-as színházi évadának közönségsikere, a Család ellen nincs orvosság című fergeteges humorú vígjáték. A darab írója, Ray Cooney közismert rekeszizom-próbáló bohózatairól, az ő alkotása például A miniszter félrelép, a Páratlan páros vagy éppen a Miért nem marad reggelire? Darabjait a legtöbb színház több évadon keresztül műsorán tartja, hiszen minden esetben hatalmas az érdeklődés az általa kiötlött, bonyodalmakkal és hatalmas poénokkal teli történetekért.

A Harag György Társulat is tovább játssza a Család ellen nincs orvosságot, mely iránt igen nagy az érdeklődés. Akik hírét hallották, azok azért szeretnél látni a remek előadást, akik már bérletben látták, azok pedig valószínűleg újra átélnék a felhőtlen szórakozást jelentő több mint két órát.

Van az a pillanat, amikor az embernek döntenie kell: vállal egy nagy botrányt, ami a karrierjét és családi életét is veszélyeztetheti, vagy kisebb-nagyobb hazugságokkal próbál kimászni a bajból. 

David Mortimer professzor életének legfontosabb konferencia-beszéde előtt feltűnik a rég nem látott szeretője és annak 18 éves fia, egykori szerelmük gyümölcse. A professzor pedig a második lehetőség mellett dönt: füllent, hazudik, magyaráz és kimagyaráz, így kerül egyre bonyolultabb helyzetbe. A kórház orvosi szobájában kitör a káosz, a félreértések sorozatát pedig átöltözések vagy éppen rossz tomporba beadott nyugtatóinjekciók súlyosbítják. A nézők eközben felhőtlenül szórakoznak…

Az előadás szereplői Nagy Csongor Zsolt, Bodea Tibor, Bogár Barbara, Márkó Eszter m. v., Rappert-Vencz Gábor, Méhes Kati, Péter Attila Zsolt, Orbán Zsolt, Moldován Blanka, Frumen Gergő, Nagy Orbán és Keresztes Ágnes. Az előadás rendezője a magyarországi Lendvai Zoltán, aki több alkalommal is alkotott már Szatmárnémetiben az elmúlt években.

Az előadásra jegyek kaphatók az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, hétköznaponkét 10 és 17 óra, szombaton 10 és 13 óra között, vagy előadások előtt egy órával. Jegyek válthatók online a Biletmaster.ro jegyértékesítő rendszerben.