Újabb online tartalmak a marosvásárhelyi színház műsorán

Újabb online tartalmak a marosvásárhelyi színház műsorán

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata a nagy érdeklődésre való tekintettel újabb előadás-felvételek megtekintését tette lehetővé YouTube csatornáján. A különböző korosztályoknak szóló, minden műfajt felölelő előadások közt olyan címek közül válogathatnak nézőik, mint: Olbrin Joachim csodálatos utazása, Az öreg hölgy látogatása, Fekete Péter, Csárdáskirálynő, Chicago, Az üvegcipő, A kisfiú meg az oroszlánok, Bányavirág, Bányavakság, Mágnás Miska, Szeget szeggel, Hogyne, drágám!, Caligula, A Pál utcai fiúk, Túl a Maszat-hegyen, Tarelkin halála, Alkésztisz.

Archív előadás-felvételei mellett a társulat újabb kisvideókkal is próbál enyhíteni a bezártságérzeten. Ennek jegyében születtek a színészek könyvajánlói, melyek szintén a színház YouTube-csatornáján, valamint Facebook-oldalán nézhetők.

A Magyar Költészet Napjának megünneplése sem marad el idén. A Versbörze összeállítás ez alkalommal a színház felhívására a közönség által beküldött versekből készül el a színészek otthonaiban, és a társulat online közösségi platformjain lesz követhető 2020. április 11-én, szombaton, a magyar költészet ünnepének napján.

A felsoroltakon kívül a Tompa Miklós Társulat újabb meglepetésekkel is készül a közelgő húsvéti ünnep alkalmából. Ennek részleteiért kísérjék figyelemmel a színház közösségi oldalait.

A színház YouTube-csatornája a következő linken érhető el:

https://www.youtube.com/user/TompaMiklosTarsulat,

a színház Facebook oldala pedig a www.facebook.com/tompamikloscímen.