Új szereposztással látható Akiválasztott

Új szereposztással látható Akiválasztott

Szeptember 25-én, kedden este 7 órától a Figura stúdiótermében új szereposztással tekinthető meg Akiválasztott című előadás. A produkcióban Pignitzky Gellért helyett az előadás rendezője, Dávid A. Péter látható.
Mit jelent sztárrá válni? Milyen hatással van a fiatal generációra a valóság- és tehetségkutató show-k világa? Milyen előnyei, hátrányai vannak egy ilyen műsor által generált hírnévnek? Egyáltalán milyen morális, etikai tényezőknek kell megfelelnie annak, aki aláveti magát a producerek által előírt követelményeknek?

Felmérések szerint a fiatalok nagy része szívesen venne részt tehetségkutató- és valóságshow-kban, azt gondolva, hogy a siker és a csillogás így könnyen elérhető.

Szavazatok döntenek emberi sorsokról hétről hétre és nem tudatosul bennünk, hogy  ez egy média által manipulált gesztus.

Az előadás ezeket a releváns kérdéseket veti fel teret biztosítva a nézői véleményeknek is.

 

A produkció a gyermek- és ifjúsági bérlettel is megtekinthető szeptember 26-án (szerdán) és 27-én (csütörtökön) 10.00 és 13.00 órától.
A szeptember 25-i (keddi) előadásra a jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lej.

Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.