Új időpontokban és új előadásokkal jelentkezik a Puck Bábszínház

Új időpontokban és új előadásokkal jelentkezik a Puck Bábszínház

A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel, az előző hetekhez képest két új időpontban lehet látni a 

Puck Bábszínház előadásait.

A korábbi, 10:00 és 12:00 órás közvetítések mellett – ettől a héttől kezdődően – minden nap 16:00 és 18:00 órától is láthatók lesznek az előadások. Továbbra is a WonderPuck Facebook oldalára (https://www.facebook.com/wonderpuckcluj/) lesznek feltöltve, s a kezdés időpontjától számítva két órán keresztül válnak elérhetővé a közönség számára.

Hétfőn, március 30-án, a román társulat Apolodor könyve (Cartea cu Apolodor), valamint a magyar társulat Sárkány-művek című előadásait lehet megnézni. Az Apolodor könyve előbb 10:00, majd 18:00 órától lesz közvetítve. A Mona Marian által rendezett előadás olyan varázslatos világba repít, ahol a kalapot és frakkot viselő pingvin az utaskísérőnk. Ezt követően, 12:00, illetve 16:00 órától a Váróterem Projekt és a Puck Bábszínház közös produkciója lesz látható, Imecs-Magdó Levente rendezésében. A Sárkány-művek Meseország történeteit mutatja be úgy, ahogyan csak a gyerekek képesek a világot látni. Az előadást a nagyobbaknak, a hét év fölötti korosztály számára ajánlják.

Szerdán, április 1-jén, Hamupipőke (Cenușăreasa) és Paprikajancsi kalandjai varázsolják színesebbé a hétköznapot. 10:00 és 18:00 órától a román társulat világirodalmi klasszikussal jelentkezik, Mona Marian rendezésében. A marionett-bábok és a commedia dell’arte technikájának együttes használata által az előadás kicsiknek és nagyoknak egyaránt élményt nyújt. A klasszikus mese után, 12:00 és 16:00 órától Paprikajancsi nevetteti meg a közönséget. Az előadást Vadas László rendezte, Giriti Réka és György László pedig több, mint tíz szerepet játszik a kesztyűsbábok segítségével. Az előadást a három éven felüli nézőknek ajánlják.

Hétvégén az összes előadás ismételve lesz, ugyanezekben az időpontokban; a hétfőiek szombaton, április 4-én, míg a szerdaiak vasárnap, április 5-én.