Turnéra indul az M Studio

Turnéra indul az M Studio

Az M Studio április folyamán négy újabb helyszínen tart vendégjátékot a Fehér Ferenc rendezésében készült Lift  – boys will be boys c. produkcióval, a nagy sikerű előadást Kolozsváron, Budapesten, Újvidéken és Temesváron mutatják be.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával két turnét szervez áprilisban az M Studio, két erdélyi, egy magyarországi és egy szerbiai helyszínen tartanak vendégjátékot. Az április 10-14. között megvalósuló turné keretében Kolozsváron és Budapesten mutatkozik be a társulat. A nagy sikerű Lift – boys will be boys c. produkciót Kolozsváron április 11-én, csütörtökön 20 órától az Ecsetgyárban mutatják be. Ezt követően április 13-án, szombaton 19 órától Budapesten, a Bethlen Téri Színházban lesz látható az előadás.

A Lift – boys will be boys jelenleg az M Studio legtöbbet utaztatott előadása. A produkcióban Fehér Ferenc koreográfus rendhagyó térhasználattal él, a három szereplő, Deák Zoltán, Szekrényes László és Veres Nagy Attila mindössze kétszer két méteres térben játssza az előadást. A kis játéktér olyan sűrített struktúrát és erőteljes dinamikát eredményez, amely egy percig sem hagyja pihenni sem a színészt, sem a nézőt.

Április 22-26. között Újvidékre és Temesvárra látogatnak el. A Lift – boys will be boys c. előadást Újvidéken április 23-án, kedden 19 órától mutatják be az Újvidéki Színházban, április 25-én, csütörtökön 19 órától pedig Temesváron, a Csiky Gergely Állami Magyar Színházban lépnek színpadra.