Tizenötezredik nézőjét díjazta a Tompa Miklós Társulat

Tizenötezredik nézőjét díjazta a Tompa Miklós Társulat

Megvásárolták a Tompa Miklós Társulat 2016/2017-es évadának előadásaira szóló TIZENÖTEZREDIK jegyet.

            A jegyeladások összesítéséből az derült ki, hogy a tizenötezredik jegy tulajdonosa előreláthatólag a 2017. január 31-én, kedden 19.30 órától kezdődő Jon Fosse SZÉP című előadást tekinti meg, így a társulat készült az eseményre. Az előadás alkalmával a belépőjegy tulajdonosát a szériaszám alapján azonosították és ajándékkal lepték meg: Keresztes Attila művészeti igazgató adott át egy oklevelet, egy palack pezsgőt és egy 4 egységes szabadbérletet, mely érvényesíthető a Tompa Miklós Társulat bármely előadására.

            A tizenötezredik jegy vásárlója RADU SÎRBU, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem teatrológus hallgatója, akit nagyon meglepett a díj és az ajándék. Elmondása szerint, a színházba járás számára nem csak szórakozást jelent, hanem „szakmai kötelessége” is. Az előadások román nyelvű fordítását nagyon hasznosnak találja, amellett hogy a színészi játék gyakran elvonja a figyelmet a feliratról.

Szabadbérletek és jegyek a kultúrpalotai jegyirodában, a színházi jegypénztárban, illetve a www.biletmaster.ro honlapon válthatók.