Theodor Cristian Popescu rendezett Marosvásárhelyen

Theodor Cristian Popescu rendezett Marosvásárhelyen

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Liviu Rebreanu Társulata David Mamet BÖLÉNYFEJ című drámájának bemutatójára készül Theodor Cristian Popescu rendezésében. A díszletet Bogdan Spătaru jegyzi. Szereplők: Nicu MIHOC, Ştefan MURA és Dan RĂDULESCU.

A bemutatóra 2018. február 17-én, szombaton este fél 8-tól kerül sor a Nemzeti Kistermében. Következő előadás vasárnap, 2018. február 18-án szintén este fél 8-tól, a Kisteremben.

Az 1976-ban írt American Buffalo című dráma egy csapásra híressé tette szerzőjét, David Mametet. A darab Don, egy ócskásüzlet tulajdnonosának történetét meséli el, aki barátaival, Bobby-val és Teach-el, ki akarja fosztani egyik vásárlóját: egy érmegyűjtőt, aki épp most vásárolta meg tőlük a bölényfejjel díszített régi ötcentest. Don az érméért kapott 90 dollárt túlságosan is kevésnek tartja, ezért elküldi Bobot, a mindenesfiút, hogy lopja vissza az érmét. Bob vissza is tér egy bölényfejet ábrázoló érmével, de nem azzal, amelyikkel kellene…

A 14 éven felülieknek ajánlott előadás magyar felirattal követhető.

Jegyek és bérletek válthatók a Színház Kultúrpalotában működő jegyirodájában (hétköznap – március 1-től kedd-péntek – 12.00-17.30 óra között, tel. 0372 951 251) és a Színházban működő jegypénztárban (hétköznap – március 1-től kedd-péntek – 9.00-15.00 óra között és előadás előtt egy órával, tel. 0365 806 865), valamint online, a www.biletmaster.ro honlapon.

Az előadás partnere: az  Independent Teatru Liga Egyesület