Tematikus farsangot szervez a Tomcsa Sándor Színház

Tematikus farsangot szervez a Tomcsa Sándor Színház

Másodízben szervez tematikus farsangi bált a székelyudvarhelyi színház. Február 16-án szombaton 20:00 órától felcsendülnek a legnépszerűbb diszkóslágerek, ugyanis az idei bál témája Azok a 70-es, 80-as évek.

Különleges farsangi kedvezményt kínál közönségének a Tomcsa Sándor Színház: aki jegyet vált a teátrum február 16-ai farsangi bulijára (amelyre a belépő 20 lejbe kerül), jutányos áron, 10 lejért vásárolhat jegyet a Humoreszkek című produkcióra, Pásztor Márk egyéni előadóestjére, amelyre szombaton, február 9-én 19 órától kerül sor. Az udvarhelyi színház névadója, Tomcsa Sándor kilenc írása alapján összeállított Humoreszkekben Pásztor Márk Tomcsa legkülönfélébb karaktereinek arcát ölti magára: hol nagy tételben való paprikakereskedésre vállalkozik, máskor rendkívül figyelmes és tapintatos férfi, de annak is tanúi lehetünk, ahogy létfilozófiai vitába bocsátkozik egy medvével. A társulathoz ettől az évadtól csatlakozott Pásztor Márk előadóestje zenével, görbe tükörrel és Tomcsa hamisíthatatlan udvarhelyi hagyatékával kecsegtet.

Humoreszkek
Fotó: Tomcsa Sándor Színház

Az előadás után egy héttel, a Tomcsa Sándor Színház február 16-ai farsangi buliján a közönség  is kipróbálhatja, milyen érzés a megszokottól eltérő arcot magunkra ölteni, hiszen a rendezvényen a jelmezviselet kötelező, a téma a 70-es, 80-as évek, és természetesen a zene is ennek megfelelő lesz.

A kedvezményes jegyet a színház jegypénztáránál lehet igényelni hétköznapokon 11 és 14, valamint 15 és 17 óra között, illetve előadások előtt egy órával.