? Bereczky Sándor | https://bereczky.ro

Tavaszváró gyermekműsor a marosvásárhelyi színházban

A hosszú téli napok után a nappalok egyre hosszabbodnak. Bár a természet még lustálkodik egy kicsit, a téli álmot alvó állatok lassan előbújnak rejtekhelyeikből, és a tavasz közeledtét hirdetik. Előbújik a hóvirág is, kíváncsian várja az első meleg napsugarakat. Számos költő, író versbe foglalta ezt a természeti csodát, dalszerzők megzenésítették őket, ezeket idézhetik fel most kicsik és nagyok közösen a Tompa Miklós Társulat színészeivel. Csalogassuk közösen az idei tavaszt vasárnap, február 21-én délelőtt 11 órakor a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kistermében.

Szereplők: Bálint Örs, Benő Kinga, B. Fülöp Erzsébet, Moldován Orsolya, Nagy Dorottya, Sebestyén Aba, Szabadi Nóra, Varga Balázs. Projektvezető: Benő Kinga. Videó: Sebesi Sándor.

A gyerekműsort élőben, nagykorú kíséretében tekintheti meg a gyerekközönség. Egy kétszemélyes (1 gyerek + 1 felnőtt) jegy ára 19 lej; a szabadbérletek ebben az esetben nem érvényesek. A járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre, a belépés a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. A Színház tájékoztatja az érdeklődőket, hogy az előadás jellege miatt, azt kizárólag magyar nyelven lehet majd követni.

Jegyvásárlás a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 12 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online a www.biletmaster.ro oldalon.

Bővebb információkért kövessék a Tompa Miklós Társulat honlapját (www.nemzetiszinhaz.ro), Facebook, valamint Instagram oldalát (https://www.facebook.com/tompamiklos;  www.instagram.com/tompamiklostarsulat).