Tantermi előadást mutat be a Figura

Tantermi előadást mutat be a Figura

Első alkalommal mutat be tantermi előadást a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház, Dávid A. Péter rendezésében Akiválasztott című produkciót november 26-án, vasárnap este 7 órától tekintheti meg először a közönség a színház stúdiótermében. A bemutatót követően az előadás ebben az évben iskolákban lesz majd látható.

Mit jelent sztárrá válni? Milyen hatással van a fiatal generációra a valóság- és tehetségkutató show-k világa? Milyen előnyei, hátrányai vannak egy ilyen műsor által generált hírnévnek? Egyáltalán milyen morális, etikai tényezőknek kell megfelelnie annak, aki aláveti magát a producerek által előírt követelményeknek?

Felmérések szerint a fiatalok nagy része szívesen venne részt tehetségkutató- és valóságshow-kban, azt gondolva, hogy a siker és a csillogás így könnyen elérhető.

Szavazatok döntenek emberi sorsokról hétről hétre és nem tudatosul bennünk, hogy  ez egy média által manipulált gesztus.

Az előadás ezeket a releváns kérdéseket veti fel teret biztosítva a nézői véleményeknek is.

A bemutatóra jegyek a fennmaradó helyek függvényében válthatók előadás előtt. Információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.

A produkció a Communitas Alapítvány és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség támogatásával valósul meg.

AKIVÁLASZTOTT

Tantermi előadás A Te Színházad program keretében

Bemutató időpontja:

2017. november 26.

Játsszák:

Kolozsi Borsos Gábor, Moșu Norbert-László, Pignitzky Gellért

Jelmez: Török Réka

Zene: Bocsárdi Magor

Rendező: Dávid A. Péter