Támogassa a Játékteret adója 2%-ával!

Támogassa a Játékteret adója 2%-ával!

Lapunk megjelenésének anyagi hátterét a Kolozsváron bejegyzett Játéktér Egyesület biztosítja. Adója 2 százalékával támogathatja egyesületünket, részt vállalva a lapkiadásból! Minden aprócska összeg hozzájárul ahhoz, hogy az eddig megjelent Játéktereket további lapszámok követhessék, ahhoz, hogy a romániai magyar színházi világot bemutató folyóiratunk biztos helyet kapjon a kulturális lapok piacán.

Adója két százalékát két módon ajánlhatja fel egyesületünknek: ha csak egy jövedelemforrással rendelkezett a 2012-es évben és nem köteles adóbevallást leadni, a 230-as űrlap kitöltésével, ha viszont több jövedelemforrással is rendelkezett, a 200-as űrlap kitöltésével.

Mindenképpen rendelkezhet adója két százalékáról! Aki nem tudja kiszámolni adója két százalékát, annak sem kell elkedvetlenednie: nyugodtan ki lehet hagyni a vonatkozó rovatot, mivel az adatok feldolgozásánál automatikusan kiszámolják és levonják az összeget.

Aki pedig rendelkezik üres űrlappal, és nem akar nyomtatni, a következő adatokkal töltheti ki a lapot:

ASOCIAŢIA JÁTÉKTÉR (PLAYING AREA – SPAŢIU DE JOC) – Játéktér Egyesület, adresa: Cluj Napoca, str.Aviator Badescu Nr.42, Ap.2, CIF: 30243435, Banca BRD Cluj, IBAN: RO94BRDE13OSV75O712713OO

A kitöltött űrlapokat május 25-ig kell eljuttatni az adóhatóság címére.

Támogatását köszönjük!