Szombaton egérrel győzik le a félelmet a Puck Bábszínházban

Szombaton egérrel győzik le a félelmet a Puck Bábszínházban

Szombaton, április 14-én 11:00 órától Az egér, aki nem ismerte a félelmet című Grimm mese alapján rendezett előadással várunk kicsiket, nagyokat.

Az előadás főszereplője Mezei Cingár Elemér, akinek nem csak a félelmeit kell legyőznie, hanem az elé táruló próbákat is ki kell állnia. Akkor ismeri meg a félelmet, amikor az, akit szeret, bajba kerül. Elemér legyőzi Szőr Bőregeret, elnyeri Ősz Nyest Úr bizalmát és Cincinella királykisasszony szerelmét. Családtagok, barátok, szerelmek és ősellenségek találkoznak szombaton 11:00 órától az egerek világában.

A december 9-én bemutatott Grimm testvérek meséjét Demeter Ferencz dramatizálta és a bábszínház színésze Urmánczi Jenő, rendezte. A bábokat, a díszletet és az előadás plakátját Tomos Tünde brassói képzőművész készítette. Az előadás zenéjét Domokos Előd fiatal zenész szerezte, a bábjátékban pedig a Puck Bábszínház három legfiatalabb bábszínésze játszik: Balogh Dorottya, László Réka, Domokos Szabolcs, illetve meghívott művészként alakít Takács Enikő, a Puck Bábszínház egykori színésze.