Színházi világnap a Tamási Áron Színházban

Színházi világnap a Tamási Áron Színházban

A világnap alkalmából a Tamási Áron Színház egész napos rendezvénysorozattal készül, kilépvén a színház falain kívülre is. 2017. március 27-én a következő programkínálattal várjuk az érdeklődőket:

12 és 17 órai kezdettel a Cimborák Bábszínház előadásában A három kismalac című bábjátékot tekinthetik meg a Kamarateremben.

12 és 19 órától az M Studio Mozgásszínház előadásában az Andrea Gavriliu által rendezett Tavaszi áldozatot nézhetik meg a Háromszék Táncstúdióban.

A Tamási Áron Színház a Zakariás Zalán által színpadra vitt Pénz az égből című vígjátékát játssza a Nagyteremben. Az előadást élőben közvetítjük a főtéren is.

A Közösségi részvétel évében sorra kerülő színházi világnap alkalmából az előadások és a főtéri élő közvetítés mellett különböző meglepetésekkel is készülünk: régi plakátokat és műsorfüzeteket vásárolhatnak a téren, a Pénz az égből című előadás ideje alatt a Tein Teaház és az Indivino teraszán színészeink veszik fel a rendeléseket és szolgálják fel az italokat. Mindemellett az idei világnapi üzenetet, amelyet Isabelle Huppert francia színésznő fogalmaz meg, rendhagyó módon fogjuk közvetíteni.

A színházi világnap alkalmából szervezett program a Tamási Áron Színház, a Kónya Ádám Művelődési Ház és a Városimázs iroda együttműködésével valósul meg, és remek alkalmat biztosít arra, hogy a sepsiszentgyörgyi lakosokat erőteljesebb közösségi részvételre buzdítsuk.