Színházi élmény a karácsonyfa alá

Színházi élmény a karácsonyfa alá

A téli ünnepekre való tekintettel színházi ajándékutalványokat kínál fel az előadásai iránt érdeklődőknek a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház. A vásárlók két típusú ajándékutalvány közül választhatnak, az egyik kétszeri, a másik négyszeri belépésre jogosít.

Az ajándékutalvány a bemutató előadások kivételével a színház minden produkciójára érvényes az idei évadban, tehát június végéig bármilyen előadáson vagy előadásokon felhasználható előzetes helyfoglalást (telefonos vagy személyes) követően.

Rugalmassága révén ez a belépőkártya ideális ajándék nem csupán rokonok és barátok számára, de vállalkozók is betehetik az alkalmazottaiknak szánt karácsonyi csomagokba. A Tamási Áron Színház művészi színvonala, szakmai- és közönségsikerei garanciát jelentenek arra, hogy a nevezett utalványok igazi színházi élményeket jelentenek majd szeretteiknek. A kétszeri belépésre szóló ajándékutalvány 50, a négyszeri belépésre szóló pedig 100 lejbe kerül, és a Városi Szervezőirodában lehet megvásárolni ezeket december 8-tól kezdődően. Érdeklődni, előjegyeztetni a 0267-312-104 és 0728-083-336-os telefonszámokon lehet.