Színházbérlet karácsonyra

Színházbérlet karácsonyra

A karácsonyi ajándékozási kavalkádban a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház színházbérletet kínál fel nézőközönsége számára. A Tompa Miklós Társulat előadásai a közönség igényei szerint alakított, különböző bérlettípusokkal is látogathatók. Az évad folyamán bármikor válthatók szabadbérletek, ezek nincsenek előre meghatározott dátumhoz, időponthoz kötve, és nem helyreszólók.

A 4, 6 ÉS 8 EGYSÉGES SZABADBÉRLETEK (valamint kedvezményes szabadbérletek egyetemisták, diákok-, pedagógusok- és nyugdíjasokszámára) az évad során – a bemutató- és vendégelőadások kivételével – felhasználhatók a Tompa Miklós Társulat repertoárján lévő előadások megtekintésére. A szabadbérletek egységeit akár egyszeri alkalommal is fel lehet használni, de több személy egyazon előadásra való belépése is lehetséges ugyanazzal a bérlettel – előzetes helyfoglalással.

A bérletek megvásárolhatók személyesen a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 9 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865) illetve a helyszínen előadás előtt egy órával. Online vásárlásra a https://teatrunational.biletmaster.ro/ honlap vehető igénybe.

A Tompa Miklós Társulat bérletkínálatáról bővebben a https://nemzetiszinhaz.ro/berletek/ oldalon lehet tájékozódni.