Színes előadás kínálat a Csíki Játékszín 20.évadában

Színes előadás kínálat a Csíki Játékszín 20.évadában

Javában zajlik a bérleteladás a Csíki Játékszínben. Szeptember 15-ig lehet bérletet váltani az új évadra, ezen belül szeptember 1-ig tart a bérletmegújítási periódus.

A Csíki Játékszín előadásaira az új évaddal kezdődően a bilete.ro elektronikus és online jegykiadó rendszerében vásárolhatók jegyek, akár otthonról is. Ezért idén a bérletárusítás korábban kezdődik, hogy a műsorra tűzött első előadásig minden bérletes számára biztosíthassák a helyét. Kérik a tavalyi bérleteseiket, hogy az augusztus 1 és szeptember 1 közötti munkanapokon, a nyitva tartás alatt, személyesen vagy telefonon jelezzék bérletmegújítási szándékukat! Telefon: 0266-314472.

            A 2018/19-es évad repertoárján prózai, zenés, magyar és világirodalmi mű egyaránt megtalálható. Az évadot Carlo Goldoni-Hamvai Kornél A főnök meg én meg a főnök című vígjátéka nyitja Lendvai Zoltán rendezésében. A 2018-as esztendőt Szirmai Albert-Bakonyi Károly-Gábor Andor Mágnás Miska című operettjével búcsúztatják, rendezi: Kányádi Szilárd. 2019 első felében kortárs dráma, Borisz Akunyin Sirály című fekete komédiájának premierjére kerül sor Albu István színrevitelében. Az évad utolsó nagyszínpadi produkciója pedig Kányádi Sándor Ünnepek háza című színműve lesz, amit Kányádi Szilárd visz színpadra a költő születésének 90. évfordulóján.

A csíkszeredai színházbérlet négy vagy öt nagyszínpadi előadásra érvényes és 14 éven felülieknek ajánlott. Három bérletház, a Bánk bán bemutató bérlet, a Prospero és az Antigoné bérlet egy ötödik előadásra is belépést biztosít. A három bérlet tulajdonosai a csíki társulat saját nagyszínpadi előadásain kívül bérletükkel megtekinthetik a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház Zűrzavaros éccaka című komédiáját is, Albu István rendezésében.

Az öt előadásos felnőtt bérletek 100 lejbe kerülnek, nyugdíjasok és diákok kedvezménnyel, 65 lejért válthatják ki. A premierekre érvényes Bánk bán bérlet 125 lejbe kerül. A négy előadásos bérletek 80 lejért vásárolhatók, nyugdíjas- és diákkedvezménnyel 50 lejért. Színházunk mecénási köre a 450 lejes áron megvásárolt bérlettel támogathatja előadásaink létrejöttét. A mecénás bérlet a huszadik évadban bemutatásra kerülő valamennyi Csíki Játékszín-produkció megtekintésére feljogosítja tulajdonosát.

A Csíki Játékszín fenntartja a műsorváltoztatás jogát!

Bérletek válthatók a színház jegypénztárában munkanapokon 10-13 és 17-19 óra között.