Szilveszteri jegyárusítás a Tamási Áron Színházban

Szilveszteri jegyárusítás a Tamási Áron Színházban

December 10-től, hétfőtől válthatók jegyek a LUCYSTRATE avagy a Kilencek Tanácsa című szilveszteri színházi kalandra, amelyet Arisztophanész Lysistratéja alapján Bélai Marcel és Sardar Tagirovsky írt. A zenés komédia a mindenkori háború ellen szól.

A görög mitológiában akilencmúzsakülönböző képességekkel segíti a művészetet. Természetük békés, inspiráló. Kiegészítik egymást. A kilenc múzsa segítségével építi fel a rendező Arisztophanész Lysistrate című komédiáját, egy show-t tárva a közönségelé. A produkció célja megegyezik a darab szereplőinek fő céljával: megállítani a háborút – ha nem is a Peloponnészoszi nagy görög csatározást, de korunk harcait. Ez a show egy kegyes felszólítás a mindenkori háború ellen. Az eredeti darabban az athéni és a spártainők megvonják a testi élvezeteket a férfiaktól, amíg azok békét nem hajlandók kötni. Feladatunk nekünk sem kevesebb: minden eszközzel elérni a vágyott békét és megállítani a világ harcait, társadalmi problémáit.

Az előadás az ismertebb és kevésbé ismert Beatles slágerek mentén fogja hirdetni a szabadságot, hogy egy valóban Boldog Új Évbe léphessünk be.

A szilveszteri kalandon való részvétel ára 60 lej,a produkció jellegéből fakadóan jegyek csak a Központi Jegyirodában vásárolhatók. Felhívjuk a nézőink figyelmét, hogy az előadásban a közönség szerepe rendhagyó, illetve a produkcióra csak meghatározott számú férfi és női jegy érhető el.

A szilveszteri előadást követően január 3-án 19 órától kerül sor az új előadás hivatalos bemutatójára, utána pedig január 4-én, 6-án és 12-én tűzi műsorára a színház az előadást. A jegyek ezekre az előadásokra is kizárólag a Központi Jegyirodában válthatók.