Sziklahitű Szent László és Kishercegszemmel a Puck műsorán

Sziklahitű Szent László és Kishercegszemmel a Puck műsorán

Április 20. és 26. között további négy előadás lesz közvetítve Facebookon, ezeket a WonderPuck oldalán lehet megtekinteni (https://www.facebook.com/wonderpuckcluj/). A közvetítések hétfőn és szerdán 10:00, míg hétvégén 18:00 órától kezdődnek. Az előadások négy órán keresztül lesznek elérhetők.

Hétfőn, április 20-án a Sziklahitű Szent László-t lehet megtekinteni. Az előadás szövegét a rendező, Szentirmai László írta, zenéjét Kötő Áron szerezte. A cselekmény Szent László tetteit és erényeit mutatja meg, amelyek példaként szolgálhatnak a felnövekvő korosztály számára.

Szintén 10:00 órától közvetíti a román társulat A derék kismanó (Spiridușul voinic) című előadását, amelyet Andreea Bolovan rendezett, a három évnél nagyobb korosztályt várják a képernyők elé.

Szerdán, április 22-én, a 2019-ben bemutatott Kishercegszemmel előadás lesz látható. A magyar társulat Antoine de Saint-Exupéry klasszikusán alapuló legújabb, nonverbális előadása a nagyobb korosztályt célozza meg. Vadas László rendezése az emberi útkeresést, valamint a bennünk levő gyermeki léthez való visszatérés folyamatát mutatja meg a látvány, a zene és a mozdulatok segítségével.

Ugyancsak szerdán látható a román társulat Jancsi és Juliska (Hansel și Gretel) előadása, Varga Ibolya rendezésében. A Grimm testvérek meséjét feldolgozó előadás a három évnél nagyobb korosztálynak szól.

Hétvégén, április 25-26-án, 18:00 órától ismét láthatók lesznek az előadások. Szombaton a Sziklahitű Szent lászló és A derék kismanó, míg vasárnap a Kishercegszemmel, valamint a Jancsi és Juliska.