Székelyudvarhelyen játszik az M Studio

Székelyudvarhelyen játszik az M Studio

A sepsiszentgyörgyi M Studio április 21-én Székelyudvarhelyen mutatja be Személyazonosság c. mozgásszínházi előadását, Fehér Ferenc rendezésében. A vendégelőadásra jegyek korlátozott számban kaphatók.

 A Személyazonosság c. előadást 2015-ben mutatták be, a produkció Hevesi Sándor- és Lábán Rudolf-díjas Fehér Ferenc második közös munkája a társulattal. Az előadásban a színészek saját életükből emeltek be identitásukat meghatározó elemeket, „Mindenkinek van egy élete, múltja, jelene, aktuális története, aktuális ügye, amit megmutat hanggal, szóval, mozgással vagy akár egy tárggyal” – olvasható a szinopszisban. Történetmesélés helyett inkább képekben, praktikus, egyszerű ötletekben gondolkodik a rendező, de a különálló mozzanatok mégis egy szép belső logika alapján fűződnek egymáshoz. A produkció mozgásvilága a színészek saját mozgásnyelvét és Fehér Ferenc jellegzetes egyéni stílusát ötvözi.

Szereplők: Bajkó László, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László, Veres Nagy Attila. Az előadás rendező-koreográfusa Fehér Ferenc, zeneszerző és fénytervező Kovácsovics Dávid.

Az előadás április 21-én, csütörtökön 19 órától tekinthető meg a Székelyudvarhelyi Művelődési Házban. Jegyek a Művelődési Ház jegypénztárában kaphatók, a jegyek ára egységesen 15 lej. Az előadást 16 éven felülieknek ajánlják.