Szegény Dzsoni és Árnika a Puckban

Szegény Dzsoni és Árnika a Puckban

Szerdán, valamint szombaton is látható Kolozsváron Lázár Ervin meséjének bábszínpadi adaptációja, a Szegény Dzsoni és Árnika.

Előbb szerdán, április 6-án, 18:00 órától, majd szombaton, április 9-én, 11:00 órától látható a Szegény Dzsoni és Árnika. A Lázár Ervin meséjét feldolgozó bábelőadás az igaz szeretetről, a felelősségről, a hűségről, a kitartásról, a szabadságról és sok más fontos kérdésről szól.

Szegény Dzsoni a Százarcú Boszorka fondorlatos mesterkedései és kaján csábításai ellenére megismeri és megszereti igazi párját Östör király leányának személyében: Árnikában. A féltő apai szeretet próbára teszi a fiatalok hűségét azzal, hogy fél évnyi távollétet rendel el a szerelmeseknek. A félév leteltével azonban nincs vége a megpróbáltatásoknak, mert egy gonosz varázslat Árnikát vagy Dzsonit folyamatosan kacsává változtatja.

Lázár Ervin meséjét Láng Zsolt dramatizálta, Varga Ibolya rendezte, az előadás zenéjét Lászlóffy Zsolt szerezte, a látványterv Filep Szilárd-Zsolt munkája. Előadják: Domokos Szabolcs, Giriti Réka, György László, Kötő Áron,  Balogh Dorottya, Patka Ildikó, Urmánczi Jenő. Ajánlott korosztály: 4 év.

Az előadásokra a https://puckpuppettheatre.eventbrite.com/ címen lehet előzetesen helyet foglalni. A lefoglalt jegyeket a bábszínház pénztárában van lehetőség kiváltani , előadáskezdés előtt. Jegyárak: gyerekeknek 10 lej, felnőtteknek 40 lej, nyugdíjasoknak 20, valamint 60 lejbe kerül a hat belépést biztosító bérlet. A szerdai előadásokat egységes, 10 lejes áron lehet megtekinteni.