Szegény Dzsoni és Árnika, a Lilliput Társulat új bemutatója

Szegény Dzsoni és Árnika, a Lilliput Társulat új bemutatója

A Szegény Dzsoni és Árnika című előadást december 10-én mutatja be a Szigligeti Színház Lilliput Társulat. A bemutató 11 órától tekinthető meg, melyre helyeket előzetese foglalni a Szigligeti Színház jegypénztárában lehetséges hétfőtől péntekig 14-19 óra között, valamint egy órával az előadások előtt. Helyszíne az Árkádia Bábszínház kisterme.

Az előadást óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk, amelyben szeretnénk a gyerekeknek bemutatni Lázár Ervin gyönyörű, érzékeny mesevilágát. A „Szegény Dzsoni és Árnika” című mesében különböző kalandok során
követhetjük soron a két főszereplőt: Árnikát és Szegény Dzsonit, amely kalandok sikeres megoldásai után szereplőink eljutnak végre a Hétfejű Tündérhez, aki segíthet rajtuk, hogy egyformává válhassanak és megtörhessen a Százarcú Boszorkány átka. A mese pedagógiai szempontból „hagyományos” történet, mert a szereplőkkel könnyedén azonosulhatnak a gyerekek, ezáltal a tanulságot is hamar megértik, hiszen minden gyerek átesett vagy éppen átesik ezeken az érzéseken, így pontos tapasztalatuk, emlékeik lehetnek ezekről az élményekről.

4 éven felülieknek.

Szereplők: Vári Vivien, Hanyecz Debelka Róbert
Zenészek: Márton Réka, Varga Imre

Lázár Ervin meséjét színpadra írta: Nagy Orsolya
Rendező: Csató Kata
Tervező: Rumi Zsófia
Kivitelező: Sípos Kati
Ügyelő: Varga Friderika
Súgó: Meleg Hortenzia
Zeneszerző: Ádám Rita, Darvas Bence
Plakát: Ozsváth Zsuzsa