Szabadtéri tűz show-t mutat be az M Studio

Szabadtéri tűz show-t mutat be az M Studio

Házhoz viszi az M Studio a minőségi szórakozást: különleges tűzzsonglőr produkcióra készül a társulat, melyet június 26. – július 14. között, Sepsiszentgyörgy különböző negyedeiben, terein mutat majd be.

PYRO címmel készül az M Studio új, szabadtéri produkciója. A társulat, cirkuszi hagyományokból inspirálódva, egy különleges és látványos tűzzsonglőr előadással készül, melyet sepsiszentgyörgyi negyedekben, „házhoz” visz a társulat. A helyszínek között a Főtér, az állomás negyed, a Penny Market parkolója vagy a Sugás Áruház mögötti játszótér is szerepel. A produkciót összesen tíz helyszínen játsszák 21:30-tól, időtartama 20 perc.

A tűzzsonglőr előadás ötlete több, mint tíz évvel ezelőtt, az Uray Péter rendezte Ünnep c. cirkusz-színházi előadás próbafolyamata alatt született meg. Ekkor ismerkedtek meg a színészek Molnár Hajnalka tűzzsonglőr révén a poi-technikával, amelyet az évek során a tüzes bot, az ugrókötél, a tenyérfáklya, a legyező és a tűzfújás technikájával egészítettek ki. A produkció zenéje küb_beat & perkucigo munkája, az eseményt támogatja Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Bethlen Gábor Alap, partnerek az INdiVINO, a Tein Teahouse valamint a Penny Market.

A jelenlegi helyzethez alkalmazkodva, biztonságos körülmények között, az M Studio minőségi kulturális szórakozást kínál a sepsiszentgyörgyi közönségnek.  Részletes program és a helyszínek megtalálhatók a www.m-studio.ro honlapon, valamint a társulat Facebook – oldalán.