Szabadtéri bábelőadás a Tomcsa Sándor Színház műsorán

Szabadtéri bábelőadás a Tomcsa Sándor Színház műsorán

A Tomcsa Sándor Színház a járványügyi rendelkezések miatt, kénytelen volt ideiglenesen bezárni kapuit. Tíz online előadás vetítése után, most végre élőben tekinthető meg ismét az udvarhelyi színház egyik előadása. Az Udvarhely Bábműhely Rengeteg Ábel és Kürtős Kata kalandjai c. vásári bábjátéka, szabadtéri előadására vasárnap, június 14-én, 11.00 órától kerül sor az Udvarhely Táncműhely próbaterme előtti téren. Az előadást magyar népmesék nyomán írta, tervezte és rendezte, Aracs Eszter.

A járványügyi rendelkezések betartása véget a helyek száma korlátozott, ezért csak azok számára tudják biztosítani az előadás megtekintését, akik előre jelezték részvételi szándékukat, hétköznapokon 11-15 óra között (legkésőbb péntek délután 15 óráig) a következő telefonszámokon: 0743-212131, 0266-212131

Jegyeket az előadás előtt egy órával lehet kiváltani, a színház jegypénztárában. Jegyáraik: gyerekjegy – 5 RON, felnőttjegy – 10 RON.

Amennyiben az időjárási viszonyok nem lesznek megfelelőek, egy másik időpontban fogják megtartani az előadást.

Nagy örömmel várják a nézőkkel való találkozást a szereplők Szűcs-Olcsváry Gellért, Lukács Emőke, László Kata és Pál Attila.