Sybill - Operettel búcsúztatja az Óévet a Szigligeti Társulat

Sybill – Operettel búcsúztatja az Óévet a Szigligeti Társulat

December 31-én, szilveszter este Jacobi Viktor Sybill című operettjével búcsúztatja az Óévet a Szigligeti Társulat. A nagyszabású előadásban csaknem csaknem ötvenen, köztük tíz színművész, tizenöt fős tánc- és zenekar, valamint tizenkét tagú kórus, lépnek színre.

Az előadás a századelős Oroszország legendás téli tájaira röpít minket, ahol egy előkelő szálloda vendégeinek életébe nyerhetünk betekintést. A hotel vendégei között találjuk Sybillt is, a párizsi táncosnőt, aki gyengéd érzelmeket táplál Petrov hadnagy iránt. Kettejük szerelme azonban csak számtalan félreértésen, szerepcserén, könny- vagy éppen mosolyfakasztó kalandon keresztül teljesedhet ki. A mesébe illő történetet Tárnoki Márk viszi színpadra, Kukk Zsófia dramaturg, Kuti Letícia látványtervező, Bóbis László koreográfus, illetve Hermann Szabolcs karmester és Brugós Anikó karvezető, énektanár közreműködésével.

Az előadás bemutatójára Szilveszter estéjén, december 31-én kerül sor. Az óévbúcsúztató előadásra a Szigligeti-bérletek érvényesíthetők. Jegyek december 3-ától válthatók a színház jegypénztárában, az online jegyértékesítés pedig december 4-én indul.  A Szigligeti Színház ugyanakkor felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy a szilveszteri bemutatóra is érvényesíthető Szigligeti Ede-bérletek november 29-éig válthatók.

A szilveszteri bemutató jegyárai:

zsöllye, páholyok: 100 RON

erkély: 70 RON

A mellékelt fotón a Sybill című előadás főszereplői láthatók, név szerint: Sebestyén Hunor, Pitz Melinda, Jenővári Miklós, Tasnádi-Sáhy Noémi. Fotós: Vigh László Miklós