Skandináv lottó - Kézdivásárhelyeik vendégjátéka Marosvásárhelyen

Skandináv lottó – Kézdivásárhelyeik vendégjátéka Marosvásárhelyen

A nagy érdeklődésre való tekintettel a kézdivásárhelyi Városi Színház megduplázza marosvásárhelyi előadásainak számát Kiss Csaba: SKANDINÁV LOTTÓ című kortárs vígjátékával.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Underground Termében megtekinthető produkciót Kolcsár József rendezésében vitték színre a a kézdivásárhelyi művészek.

A Skandináv lottó című vígjátékban Kiss Csaba marosvásárhelyi származású, Magyarországon élő drámaíró egy valós történetet, a skandináv lottó főnyereményét megnyerő házaspár életének fordulópontját meséli el és gondolja tovább egy olyan világban, ahol a szerencse könnyen jelenthet balszerencsét.

A produkció tehát az előzetesen meghirdetett és már feltelt 19.00 órai kezdésű előadás előtt 2017. február 23-án, csütörtökön 16.00 órától is megtekinthető lesz a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Underground termében.

A szereposztás: Pech – Kiss László , Matild (Pechné), Irma – Polgár Emilia, Főnök Úr, Agg Pech – Lung László Zsolt, Vili, Pubi – Orbán Levente, Fanni, Lány – Korodi Janka, Díszlet/jelmez: Bajkó Blanka Alíz. Rendezte:Kolcsár József.

Jegyek válthatók a Színház Kultúrpalotában működő jegyirodájában (hétköznap 12.00-17.30 óra között, telefon: 0372 951 251) és a Színházban működő jegypénztárban (hétköznap 9.00-15.00 óra között és előadás előtt egy órával, telefon: 0365 806 865) és online a www.biletmaster.ro honlapon.