RUMINI – Vendégelőadás Temesváron

RUMINI – Vendégelőadás Temesváron

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház meghívására a Berg Judit kortárs író népszerű ifjúsági regényéből készült előadást, a Ruminit hozza el a Bánságba a nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulata. Rumini, a Szélkirálynő nevű tengerjáró vitorlás hajósinasa, a minden lében kanál kisegér és társai most bábok formájában jelennek meg a színen, hogy a hat éven felülieknek meséljenek kalandos történeteikről.

A bábszínház hajója február 13-án 18.00 órától, a Nagyteremből indul.

Horgonyt kivetni, hajóköteleket megfeszíteni! Figyelem, figyelem! A Szélkirálynő kikötött Temesváron, fedélzetén ott integet a kalandvágyó kisegér: Rumini! Jöjjenek és ámuljanak! Lesz itt móka, lesz itt ármány! Kalózok, sárkányok, tengeri szörnyek, valamint patkányok, pockok és egyéb ürgék mesélik el fordulatos történeteiket. Állati mulatság lesz, mese a javából!

A fordítás nélküli produkcióra belépőt a jegypénztárban válthatnak. Felhívjuk a bérleteseink figyelmét, hogy a KultCard-kedvezmények a vendégelőadásokra nem terjednek ki.

Rendező: Szabó Attila. A regényt bábszínpadra írta: Szabó Attila | Látvány: Majoros Gyula | Zene: Bakos Árpád

Szereplők: Csepei Róbert, Daróczi István, Erőss Noémi, Hanyecz-Debelka Róbert, Lélek Sándor Tibor, Németi Emese, Oláh Anikó Katalin, Stefan-Bodor Mária, Szentpéteri Lenke, Szabó J. Viktor

Játékidő: 95 perc egy szünettel.

Jegyek a jegypénztárban válthatók! Hétfő-péntek 13.00-19.00, illetve 2 órával minden előadás előtt.

Elérhetőségek: tel. 0356-450.606, 0752-111.803, e-mail: ticket@tm-t.ro