Rövidfilm pályázatot hirdet a Tamási Áron Színház Kovászna megyei IX – XII osztályos diákok számára

Rövidfilm pályázatot hirdet a Tamási Áron Színház Kovászna megyei IX – XII osztályos diákok számára

Tamási Áron Rendes feltámadás című novellája alapján készült filmes munkával lehet jelentkezni arra a rövidfilm pályázatra, melyet névadója születésének 125. évfordulója alkalmából hirdet meg a Tamási Áron Színház.

Nincs profi kamerád, de van egy jó ötleted? Minket az érdekel! Forgasd vagy forgassátok le a rendelkezésre álló eszközökkel – okostelefon, fényképezőgép, kamera –, és küldjétek el nekünk!

Egyénileg vagy háromfős csoportokban lehet jelentkezni a pályázatra 3-5 perces némafilmmel, filmesszével vagy 3-15 perces játékfilmmel. A beküldött pályaművek elején fontos feltüntetni a film címét, a végén pedig valamennyi alkotó nevét.

A pályamunkát MP4-es formátumban, HD (1920×1080 pixel) felbontásban WeTransfer vagy MyAirBridge fájlmegosztó segítségével legkésőbb 2023. május 1-ig kell elküldeni az office@tasz.ro e-mail címre. A kísérőszövegben kérjük feltüntetni az elérhetőséget is!

A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri fogja elbírálni. A díjkategóriákról és a közönségdíj odaítéléséről a zsűri dönt majd, a legizgalmasabb rövidfilmek a sepsiszentgyörgyi Művész Moziban kerülnek bemutatásra.

A pályázattal kapcsolatosan érdeklődni lehet a 0744 135 200-as telefonszámon.