Reprezentatív előadások szemléje  a Tompa Miklós Társulatnál

Reprezentatív előadások szemléje a Tompa Miklós Társulatnál

December első napjaiban három különböző játszóhelyén, öt reprezentatív előadásával várja közönségét és a színházi szakma értékelőit a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata.

A szemle Henrik Ibsen: HEDDA GABLER(16+) című drámájának (rendező: Keresztes Attila) bemutató előadásaival kezdődik december 1-jén, pénteken és 2-án, szombaton este 7 órától a Nagytermi stúdiótérben. Az előbbire a Bernády György mecénásbérlet, az utóbbira a Kemény János bemutatóbérlet érvényes.

Vasárnap, december 3-án délután 5 órától Timur Vermes: NÉZD, KI VAN ITT!(12+) című szatíra (r. Theodor Cristian Popescu) tekinthető meg a Kisteremben, míg este 8-tól a Nagytermi stúdiótérben William Shakespeare: MACBETH(18+)című tragédiáját (r. Keresztes Attila) láthatják.

December 4-én, hétfőn délután 4 órától a Kisteremben Jon Fosse: SZÉP(12+) című színdarabja (r. Adi Iclenzan) van műsoron. Ezen az előadáson jelen lesznek a NÉZŐpontok a kortárs színházhoz címmel meghirdetett felnőttoktatási projekt résztvevői is. Hétfőn este 7 órától Sütő András: EGY LÓCSISZÁR VIRÁGVASÁRNAPJA(14+) című dráma (r. Sebestyén Aba) tekinthető meg a Nagyteremben, érvényesek a Delly Ferenc nyugdíjasbérletek.

Némelyik előadásra korlátozott számban még lehet jegyet váltani. A Kultúrpalotában működő jegyiroda december 3-ig zárva tart, a Színházban működő jegypénztár november 30. – december 3. között előadások előtt egy órával lesz nyitva. A www.biletmaster.ro online felületen folyamatosan lehet jegyet váltani.