Rendhagyó prágai vendégjáték Temesváron

Rendhagyó prágai vendégjáték Temesváron

The Smooth life, avagy Habkönnyű életünk

 Ahogy lassan kifele tartunk a nyárból a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház kapui is ismét megnyílnak és kezdetét veszi az új, 2015/2016-os évad. Ennek értelmében augusztus 27 és szeptember 1 között rendhagyó előadás sorozatra várják az érdeklődőket, minden nap délután 5 és este 8 órától.

A  jordániai származású Husam Abed rendezésében és előadásában  színpadra állított rendkívüli, felnőtt bábelőadás egy palesztin származású, Jordániából menekült férfi történeteit meséli el. Egy olyan világról kapunk így képet, mely a rémhíreken és a híradók torzított valóságán túlról mutatja meg az ott és hasonló helyzetben élő emberek sorsát.

Az európai valóságtól látszólag távol eső történet, nem is lehetne ennél aktuálisabb. Az előadás különlegessége nem pusztán a történet témájában rejlik, hanem abban is, hogy egyszerre mindössze nyolc néző vehet részt ezen a főzéssel, filmnézéssel és mesemondással egybekötött vendégelőadáson.

Mivel a helyek száma korlátozott részvételi szándékát kérjük jelezze a ticket@tm-t.ro  e-mail címen, vagy személyesen a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház jegypénztárában délután 4 és este 7 óra között.