Ray Cooney darabbal köszönti az új évet a kézdivásárhelyi színház

Ray Cooney darabbal köszönti az új évet a kézdivásárhelyi színház

A Ray Cooney: Ketten a neten című vígjátékát mutatja be  szilveszteri előadásként 2016. december 31-én a kézdivásárhelyi Városi Színház. A darab a szerző  Bigámia című vígjátékának folytatása: John Smith taxisofőr, aki korábban párhuzamos életet élt, két felesége és két háztartása között próbált lavírozni, most ismét kényes helyzetbe kerül. A világhálón ismerkedik össze, és talál egymásra a két házasságából származó gyermeke, mely kapcsolatot apaként  minden eszközzel igyekszik megakadályozni,  számos komikus helyzetet teremtve.

A Nagy István fordításában és Kolcsár József rendezésében színpadra állított előadásban jellem- és helyzetkomikumok sorjáznak.
Megcsalások, megcsalatások, átverések sorozata. A játék tétje tehát ezúttal kizárólag a felszabadító nevettetés, nevetés…..

Szereposztás:
GAVIN SMITH – Daczó Zádor
VICKY SMITH – Mikola Csengele
BARBARA SMITH – Péntek Zsuzsa
MARY SMITH – Márdirosz Ágnes
JOHN SMITH – Kolcsár József
STANLEY GARDNER – Lung László Zsolt
APUS – Kiss László
DÍSZLET, JELMEZ – Delikates Couture

Rendező: Kolcsár József

Az előadás létrejöttét a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatta.

Jegyek elővételben  a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában kaphatók, hétfőtől-csütörtökig 8-19 óráig, pénteken 8-15 óráig, valamint előadás előtt egy órával. Helyfoglalás a 0267/361-081-es telefonszámon vagy az office@varosiszinhaz.ro e-mail címen lehetséges.