Programdús május az M Studiónál

Programdús május az M Studiónál

Új bemutatóra készülnek, emellett két fesztiválszereplés és két magyarországi vendégjáték is szerepel az M Studio Mozgásszínház májusi programjában. Összesen hat produkció lesz a társulat műsorán.

A hónap két sepsiszentgyörgyi előadással indul. Május 10-én este 7 órától a Hattyúkat (rendező Szekrényes László), 13-án, kedden 13 órától pedig az Esetlenségünk krónikáját játsszák, melyre továbbra is jelentkezhetnek szervezett diákcsoportok a 0729 016701 telefonszámon. Május 14-én Székelyudvarhelyen, a Tavaszi Táncszemlén mutatkozik be a társulat, a Veres Nagy Attila rendezésében készült Kecsevecse című produkcióval lépnek színpadra.

A társulat Zakariás Zalán rendezében mutatja be aktuális évadának harmadik produkcióját, az Arthur Schnitzler drámája alapján készülő Körtánc című produkció premierjét május 23-án tartják.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával a hónap végén két vendégjátékot tartanak Debrecenben. Május 26-án a KAMPF-ot (rendező Fehér Ferenc), 27-én pedig A per című produkciót (rendező Barta Dóra) mutatják be a Csokonai Színház Víg Kamaraszínházában. A Franz Kafka regénye nyomán készült A per című produkció május 31-én, az ATELIER fesztivál keretében lesz ismét látható Sepsiszentgyörgyön.