Plüm-Plüm kalandjai a Puck Bábszínházban

Plüm-Plüm kalandjai a Puck Bábszínházban

A nemrég 72 évessé idősödött Puck Bábszínházban ezen a héten Plüm-Plüm kalandjai látható. Az előadást szerdán, valamint szombaton láthatják az érdeklődők.

Szerdán, február 9-én, 18:00 óra kezdettel látható a Varga Ibolya által rendezett Plüm-Plüm kalandjai. Az előadás José Géal két rendkívüli történetét mutatja be, amelyeket a főhős, Plüm-Plüm köt össze. Az első mese klasszikusnak mondható, hiszen van benne király, királykisasszony és sárkány, de az abszurd humornak köszönhetően egyáltalán nem szokványos történet az, amit megmutat. A második mesében megismerkedhetünk a csend szigorú őrével, Bajuszrendőrrel, akit a mániákus szabályszegő Pluf kandúr hoz ki a sodrából.

Tele van izgalmas fordulatokkal és magával ragad mindenkit, kicsitől nagyig!

Az előadás zenéjét Lászlóffy Zsolt szerezte, a látványtervező Hoppál Judit volt, előadják: Balogh Dorottya, Erdei Emese, Domokos Szabolcs, Mostis Balázs. Ajánlott korosztály: 3 év.

Az előadást nem csak szerdán, hanem szombaton, február 12-én is meg lehet tekinteni 11:00 órától. Előzetes helyfoglalás a https://puckpuppettheatre.eventbrite.com/ címen lehetséges.

A román tagozat is mesés történetekkel várja nézőit, kedden, február 8-án a Fata babei și fata moșului (Öregnyó lánya, öregapó lánya) volt látható, vasárnap pedig a Cenușăreasa (Hamupipőke) című előadást láthatják az érdeklődők 11:00 órás, illetve 12:30-as kezdettel.