Plazma3 - ismét, utoljára Székelyudvarhelyen

Plazma3 – ismét, utoljára Székelyudvarhelyen

November végén ismét látható Garaczi László Csodálatos vadállatok című drámája alapján készült Plazma 3 című felolvasó kocsma-színházi előadás, utoljára az évadban, ezúttal a Mokka Kávézóban. Aki lemaradt róla, vagy ismét megnézné, mihamarabb foglalja le helyét.

Az előadásokra november 28-án, szombaton, illetve 29-én, vasárnap 20:00 órától kerül sor, a helyek száma korlátozott. A helyfoglalási szándékot a helyszínen, a Mokka Kávézóban, vagy a 0741 103 103-as telefonszámon lehet jelezni.

„Az előadás egy felolvasó-színházi kísérlet harmadik állomása. A darab egy család történetét mutatja be. Egy 21. századi családét, a gyerekek szemén keresztül. Egy olyan családé, ahol anyu és apu elváltak, külföldön dolgoznak, a gyerekek pedig itthon hányódnak. De látszólag mindenki nagyon jól van. Látszólag. Nagyon groteszk és furcsa tükör ez. A gyerekeink szeme. Ahogyan ők látnak. Bennünket. A világot. Az életet. Ahogyan tőlünk látják, ellesik, eltanulják. Mert ők mindig minket utánoznak. A felnőtteket. A példaképeket.”

Játsszák:

Barabás Árpád

P. Fincziski Andrea,

Mezei Gabriella

Nagy Csongor Zsolt

Rendező: Tóth Árpád

A rendező munkatársa: Demeter Kata

AZ ELŐADÁS 16 ÉVEN ALULIAKNAK NEM AJÁNLOTT!