PLAI Fesztiválon a temesvári színház

PLAI Fesztiválon a temesvári színház

Valódi velencei hangulatban, maszkfestéssel és táncelőadással várja az érdeklődőket a temesvári magyar színház az idei PLAI Fesztiválon, szeptember 12 -14 között a Falumúzeum területén.

A Férfi, a Nő és a nagy szerelem, ami perzsel és felemészt. A találkozások, elengedések és újra megtalálások története Baczó Tünde és Alin State, valamint Cári Tibor és Szabó J. Attila  zenészek előadásában. Az Antonimul venețian (Velencei ellenpárok), Simona Donici dramaturgiai munkája során született mozgásművészeti előadás a birtoklásvágyról, a sebezhetőségről, a Nőről, a Férfiről, a táncokról és a szerelemről.

Szeptember 13. és 14-én, szombaton és vasárnap is maszkfestő műhelybe várjuk az érdeklődőket, ahol a színház munkatársainak segítségével nyerhetnek betekintést a velencei maszkkészítés és színezés rejtelmeibe. Idézzük meg együtt a velencei karneválok hangulatát!

A részvétel a PLAI Fesztivál belépőivel lehetséges, melyeket az Eventim hálózaton keresztül vagy a fesztiválra való belépés előtt válthatnak ki a bejáratnál.