Parallel-  20. előadás és jótékonysági rendezvény az Ecsetgyárban

Parallel- 20. előadás és jótékonysági rendezvény az Ecsetgyárban

A GroundFloor Group az Ecsetgyári évadát  csütörtökön, június 26-án, az este 8 órakor kezdődő Parallel előadással zárja, amely egyben jótékonysági rendezvény is. Az előadás egyik főszereplője, Lucia Mărneanu aki Uniter-debüt-díjat kapott alakításáért, szigorú előválogatás nyomán nyert felvételt Európa egyik legizgalmasabb interdiszciplináris előadóművészeti Mesteri képzésére, az amszterdami DasArts-ra. Ennek az utolsó kolozsvári előadásnak a bevételét arra szeretnénk használni, hogy hozzájáruljunk a tanulmányaival kapcsolatos költségekhez.

 A GroundFloor Group és a ColectivA koprodukciójaként 2013. decemberében bemutatott Parallel alig hat hónap alatt irigylésre méltó pályát írt le. Harmincnál is több írás, kritika, méltatás, beszámoló, blogbejegyzés, interjú látott napvilágot a sajtóban, melyek egytől egyig dicsérően szóltak a produkcióról, vendégszerepeltünk szebeni, aradi, temesvári, bukaresti és szentgyörgyi színházi fesztiválokon, UNITER Debüt-díjat kapott Lucia Mărneanu és Leta Popescu, illetve hazahoztuk a Sepsiszentgyörgyi ATELIER Nemzetközi Színházi Fesztiválról a Zsűri Különdíját és Látványtervezésért járó díjat (Bocskai Gyopár és Valentin Oncu).

                 2014. június 26-án, csütörtökön este 8 órától szeretettel várunk mindenkit a Parallel jubileumi, 20. előadásán, illetve az ezt követő kötetlen, informális beszélgetésen az előadás alkotóival, barátaival és rajongóival. Az est során meglepetésekre számíthatunk, a hangulatot danaga DJ fogja biztosítani. A rendezvényen való részvételhez minimális hozzájárulás 50 lej, az est folyamán összegyűlt összeget teljes egészében Luciának adjuk, hozzájárulva ezzel a tandíjköltségeihez. Jegyfoglalás az office@groundfloor.ro e-mailcímen, vagy a honlapunkon található űrlapon.