Pályázatot hirdet az Osonó

Pályázatot hirdet az Osonó

 IMPULZUS – alkotói pályázat fiataloknak

A pályázat célja, hogy 14-25 év közötti fiatalok olyan üzenetet fogalmazzanak meg az ifjúság számára, amelyek reflektálnak korunk problémáira.

„Akárhogyan is, de be kell lássuk azt, hogy a jövőnket mi, fiatalok tudjuk befolyásolni, nem fog senki helyettünk lépni.„ (részlet Mucha Oszkár március 15-i szónoklatából).  A teljes beszéd itt hallgatható meg:https://www.youtube.com/watch?v=3C1tRMA_OO4

2015-ben az Erdélyi Magyar Ifjak által szervezett szónokverseny győztese Mucha Oszkár, az Osonó Színházműhely színésze volt, aki beszédének legfőbb céljául a fiatalok megszólítását tűzte ki. Ennek értelmében, a győzelemmel járó 200 lejes díjat (45 euró) is erre szeretné felhasználni. A pályamunkáknak nincs formai követelménye, így azok létrejöhetnek szöveg, rajz, grafika, hang vagy videó formájában is.

A pályázás feltételei:

 – A munkákat és a jelentkezési lapot a határidő lejártáig csak elektronikus formában lehet beküldeni apalyazat@osono.ro e-mail címre.

– Határidő: 2015. május 4.

 – A pályázás napján a pályamű meg kell jelenjen minimum 1 online felületen (facebook, twitter, google+, blogok, weboldalak stb.)

 –  Egy pályázó maximum 3 üzenettel pályázhat.

 – A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni.

– A pályázó a pályamunka benyújtásával felelősséget vállal azért, hogy a pályamunka a saját szerzői műve, továbbá felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői, felhasználói illetve személyiségi jogát, a pályamunka közzététele semmilyen jogszabályt nem sért.

– A határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.

– A pályázó fenntartja annak jogát, hogy szükség esetén a pályázatot újra kiírja, vagy nem hirdet nyertest.

– Olyan pályaművekkel is lehet jelentkezni, amelyek már korábban bemutatásra kerültek.

– Reklám és pornográf tartalmú pályamunkákat nem fogadunk el.

– A pályázat eredményeiről a jelentkezőket e-mailben értesítjük.

– Minden pályázó, az adatlap benyújtásával elfogadja a pályázat feltételeit, illetve hozzájárul, hogy alkotását az Osonó Színházműhely nyilvánosságra hozza.

A nevezéshez szükséges űrlapot megtalálható az osono.ro oldalán a letöltések menüpontban.

Érdeklődni az Osonó Színházműhely facebook oldalán vagy a palyazat@osono.ro e-mail címen lehet.