PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Magyar Színházi Intézet mesteri első éves színművész osztálya jelenetíró pályázatot hirdet.

A pályázat feltételei: A pályázatra olyan jeleneteket várunk, amelyek maximum négy szereplősek és a fiatalok karantén/karantén utáni életét mutatják be.

A jelenetek maximum 7 oldalasak lehetnek. Olyan jeleneteket várunk, amelyek önállóan is megállják a helyüket, konkrét történeteket, emberi sorsokat mutatnak be. Egy pályázó több pályaművel is pályázhat.

Díjazás: A kiválasztott jeleneteket a Magyar Színházi Intézet mesteri első éves színművész osztálya online formában elkészíti, levetíti és publikálja a Mesteris Színisek ’22 facebook oldalán.

Elbírálás: A pályaműveket a Magyar Színházi Intézet mesteri első éves színművész hallgatói, illetve a Magyar Színházi Intézet oktatói fogják elbírálni. A pályaműveket a mesterisszinisek22@gmail.com e-mail címre várjuk PDF formátumban. Az alkotásokon kérjük feltüntetni a szerző nevét, a jelenet címét és a karakterek nevét. Pályázhat bárki, korhatár nincs.

Beküldési határidő: 2021. január 4. (16:00)

Eredményhirdetés: 2021. január 15. (19:00)