Özönvíz előtt – Új bemutatót tart a Csíki Játékszín

Özönvíz előtt – Új bemutatót tart a Csíki Játékszín

Oleg Presznyakov és Vlagyimir Presznyakov, a kortárs orosz dráma legismertebb szerzőpárosának darabját, az Özönvíz előtt című komédiát mutatja be április 30-án, 19 órakor a Csíki Játékszín a Hunyadi László Kamarateremben Csiki Zsolt rendezésében. Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk. A következő előadásra május 2-án kerül sor.

Jont egy szupermarket alkalmazottja megpróbálja rávenni egy bizonyos chips megvásárlására, azt sugallva, hogy abban lapul a sorsjegy, melynek révén a férfi egy jachtot nyer. Ezen a jachton pedig, mint annak idején Noénak, neki is össze kell gyűjtenie két példányt azokból a fajokból, melyeket át akar menteni az özönvíz utánra. A történet furcsán alakul, egyre több jel utal arra, hogy valóban Jon a kiválasztott.

OLEG PRESZNYAKOV ÉS VLAGYIMIR PRESZNYAKOV
ÖZÖNVÍZ ELŐTT

szereplők: Férfi (Jon): KOZMA ATTILA, Supermarket dolgozó: BILIBÓK ATTILA, Fiú: BENDE SÁNDOR, Nő: BARTALIS GABRIELLA, Hivatalnok: DOMOKOS ERIKA, Idős férfi: LŐRINCZ ANDRÁS ERNŐ, Férfi (partner): PAP TIBOR, Volt feleség: FEKETE BERNADETTA, Rendőr: VERESS ALBERT, Artúr (gorilla): GIACOMELLO ROBERTO, Férfi I: VASS CSABA, Férfi II: PUSKÁS LÁSZLÓ. Fordította: KOZMA ANDRÁS, jelmeztervező: TÖRÖK RÉKA, díszlettervező, rendező: CSIKI ZSOLT.