Óz, a nagy varázsló- Bemutatóra készül a Lilliput Társulat

Óz, a nagy varázsló- Bemutatóra készül a Lilliput Társulat

A Szigligeti Színház Lilliput Társulat következő bemutatója az Óz, a nagy varázsló című bábjáték Lélek Sándor Tibor rendezésében. A produkciót négy éven felülieknek ajánlják. A bemutató időpontja május 19, azaz vasárnap 17 óra, helyszíne az Árkádia Bábszínház nagyterme.

-Hol vagyunk Totó, drága kiskutyám? Ez itt nem Kansas… Különös helyre repített a tornádó. Hol lehet Emmi néni és Henrik bácsi? Haza akarok menni!

Dorothy kétségbeesetten nézte az ismeretlen helyet. Óz mesebeli birodalmába repítette a forgószél. Egyedül a nagy varázsló segíthet neki abban, hogy hazataláljon. De mielőtt hazamehetne, kalandos utat kell megtennie Smaragdvárosig. Útközben találkozik a Madárijesztővel, a Bádogemberrel és a Gyáva Oroszlánnal, akiknek ész, szív és bátorság kell, és rájön mekkora erő a barátság és a szeretet.

Rendező: Lélek Sándor Tibor

Tervező: Majoros Gyula, Blattner-díjas

Zeneszerző: Bakk-Dávid László

Ügyelő: Varga Friderika

Súgó: Meleg Hortenzia

Szereplők: Birtalan Katalin, Csepei Róbert, Daróczi István, Hanyecz Debelka Róbert, Németi Emese, Stéfán Bodor Mária, Szabó J. Viktor, Szentpéteri Lenke, Vári Vivien

 Jegyeket előzetesen a Szigligeti Színház jegypénztárában lehet foglalni. Jegyárak: -10 lej (teljes-felnőtt); – 7 lej (kedvezményes -gyerek, nyugdíjas).