OSSZUK MEG AZ ÜNNEP ÖRÖMÉT! - Adománygyűjtés a marosvásárhelyi színházban

OSSZUK MEG AZ ÜNNEP ÖRÖMÉT! – Adománygyűjtés a marosvásárhelyi színházban

Az előző évek hagyományát folytatva a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház idén is kellemesebbé kívánja tenni a rászoruló gyerekek karácsonyát. Az Osszuk meg az ünnep örömét kampány keretében gyűjtést szerveznek az intézményes kötelékben élő árva, félárva vagy elhagyott gyerekek támogatására.

A Tompa Miklós Társulat ezúttal is a Szent Erzsébet Egyesületet kívánja segíteni, melynek családias típusú házaiban Marosvásárhelyen és Marossárpatakon Pál atya ferences szerzetes gondozásában negyven gyermek és ifjú él.

 „Pál atya gyermekei” örömmel fogadnak minden adományt, de idén leginkább tisztálkodási szereket (szappant, fogkrémet, tusfürdőt, sampont, dezodort, testápolót), tisztító szereket (mosóport, mosogatószert), tartós élelmiszert (lisztet, cukrot, olajat, száraztésztát, konzervet), várnának az adományozóktól, valamint pénzadományokat, amit konyhafelszerelés beszerzésére fordítanának.

Az adományokat 2015. december 15-ig lehet elhelyezni  a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermi és kistermi bejáratánál található gyűjtőládákba, ahonnan a Tompa Miklós Társulat manói és koboldjai a Szent Erzsébet Egyesület családi típusú házaiba  karácsonyváró rendezvények alkalmával fogják eljuttatni az ajándékokat.

Kérjük tehát közönségünk tagjait, színházba jövetelkor hozzák magukkal karácsonyi adományaikat, és a Tompa Miklós Társulat révén kapcsolódjanak be az Osszuk meg az ünnep örömét kampányba.