Online nézhető a Tamási Áron Színház Műsor c. beszélgetéssorozata

Online nézhető a Tamási Áron Színház Műsor c. beszélgetéssorozata

Mivel a jelenlegi sepsiszentgyörgyi járványhelyzet nem ad lehetőséget a közönséggel való élő találkozásra, újra a virtuális térbe költözik a Tamási Áron Színház, ahol egy egész hónapig tartó programmal várja az érdeklődőket: április folyamán minden pénteken és szombaton egy újabb rész látható a Műsor című, színészeket bemutató beszélgetőműsorból, melyet 17 órától kezdődően egy egész napig elérhetővé tesznek a színház Facebook-oldalán.

A Műsor szeretné a Tamási Áron Színház társulatának színészeit közelebbről is megismertetni a közönséggel, ezért a házigazdák is színészek, akik valamennyi oldalát ismerik kollégáiknak. Hisz együtt izgulnak velük a színfalak mögött, együtt örülnek vagy sírnak velük az öltözőben, együtt próbálják felejthetetlen színházi élményekkel meglepni a nézőket előadásról előadásra. A Műsorban azonban valójában civilként vannak jelen a meghívottak, akik gyermekkorukról, magánéletükről, a színészi pályafutásukat megelőző középiskolai éveikről, de világnézetükről, életfelfogásukról is őszintén vallanak. A közvetlen, játékos, humoros, jó hangulatú beszélgetések kiindulópontja néhány olyan gondolat, mellyel a társulat bölcs mestere, Nemes Levente színművész jellemzi őket.

Az április 2-án, pénteken látható első rész műsorvezetője Korodi Janka, meghívottjai pedig Kónya Ütő Bence, Mátray László és Gajzágó Zsuzsa. A szombati második rész műsorvezetője Vass Zsuzsanna, meghívottjai pedig Szalma Hajnalka, Derzsi Dezső és Korodi Janka. A beszélgetések helyszíne a Tamási Áron Színház talk-show stúdióvá átalakított kamaraterme, a produkció színvonalát, művészi értékét a Tesztoszteron színészzenekar és más helyi zenészek közreműködése is erősíti.

Az előadások megtekintése 4 dollárba (17 lej körül) kerül, amit a link aktiválásakor bankkártyáról lehet kifizetni a Vimeo médiacsatornán. A színház bízik abban, hogy több más médiafelület után, ahol különböző technikai okok miatt eddig nem működött megfelelőképpen az online előadásaik értékesítése, a Vimeo-ban megfelelő partnerre találtak.