Online bemutatóra készül az M Studio

Online bemutatóra készül az M Studio

December 15-én kerül sor az M Studio új produkciójának bemutatójára. A Pam param előadás koreográfusa Andrea Gavriliu, jegyek már kaphatók az eventim.ro oldalán.

A Pam param egy dinamikus produkció, melyben a mozgásnyelv szoros kapcsolatban áll a hanggal. „Tulajdonképpen az előadás az emberi hangok antológiája. Az egyediségen és a virtuozitáson túl, ezeknek a hangoknak más-más kulturális hátterük is van. Néha manipulálják az előadókat, máskor pedig ők maguk generálják a hangokat. Így, az előadás egy olyan testnyelvre épül, amely szoros kapcsolatban áll ezzel a ritmikai installációval”- emeli ki a koreográfus. Az előadás zenéjét Mihai Dobre, a díszletet és jelmezeket Irina Moscu jegyzi.

Andrea Gavriliu 2016-ban már dolgozott együtt a társulattal, akkor Igor Stravinsky Tavaszi áldozat c. zeneművét ültette át a kortárs tánc nyelvére.

A Pam param bemutatójára, rendhagyó módon, online kerül sor, december 15-én este 19 órától az eventim.ro felületén. Az előadás december 16-án este 19 óráig lesz elérhető az érdeklődők számára.

Jegyek már kaphatók az alábbi linken: https://www.eventim.ro/ro/bilete/pam-param-online-1220676/performance.html.

A produkció létrejöttét Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala valamint a Bethlen Gábor Alap támogatta.